Catering Wigilijno- Świąteczny

Święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas, który warto celebrować  w gronie najbliższych. Poniżej przedstawiamy wigilijno- świąteczne menu przygotowane specjalnie przez naszego Szefa Kuchni, aby ułatwić Państwu przygotowanie wigilijnej wieczerzy.

 

Zamówienia przyjmujemy do 20 grudnia
w formie mailowej pod adresem wodnik@wodnikleba.pl
lub telefonicznie pod numerem telefonu 606870249.

 

Zupy:

Krem grzybowy z kluseczkami półfrancuskimi 28 zł/ 1 litr

Barszcz czerwony na zakwasie 20 zł/1 litr

Dodatki:

Uszka wigilijne 25 zł/kg

Pierogi z kapustą i grzybami 32 zł/kg

Pierogi z dorszem 35 zł/kg

Krokiety z kapustą i grzybami 7zł/szt.

Dania rybne:

Karp w galarecie 88 zł/ półmisek 600g

Pstrąg w galarecie 86 zł/ półmisek 600 g

Tymbaliki z łososiem i borowikami 19 zł/szt.

Ryba po grecku 16 zł/ porcja 120 g

Sandacz w sosie borowikowym 20 zł/porcja 120 g

Rolada szpinakowa z łososiem 95 zł/ półmisek 600 g

Halibut pieczony w sosie porowym 89 zł/półmisek 600 g

Dania mięsne:

Kotlet de volaille z masłem 16 zł/szt.

Kaczka duszona z pomarańczami, jabłkami i tymiankiem 98 zł/szt.

Zrazy wołowe duszone w sosie własnym 19 zł/szt.

Gęś pieczona w całości z dodatkiem warzyw i owoców 230 zł/szt.

Pasztet z wątróbką i jabłkiem 28 zł/kg

 

Zapraszamy do składania zamówień!